ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 8 aprilie 2010

DESPRE PLOZII PUTERII/PUTORII!


   Sunt convins ca pentru pitecantropi doar bataia poate avea efect.

    Constat ca multi co/nationali au contractat o suparatoare dermatoza, manifestata prin ingrosarea vizibila a tenului, produsa de virusul aderarii la putere, starea sa clinica fiind intr-o continua depreciere, pana la atingerea unor zone neuronale.

   V-as coase la gura cu sfoara,
   Vreau sa va doara
   Sa ne mintiti doar din priviri, pentru ultima oara !

    Prea multi romani isi pun speranta in 6/49. Existam doar in statistici, nici macar in sondaje. Si-avem dreptu sa maraim doar cand creem avantaje. Satui de viata sarmanii vor sa se stinga si spre disperarea copiilor se atarna de grinda.

    Mai trebuie sa ne inrolam in militii si sa revendicam “capete rupte”, asta pentru ca procurorii nu considera pericol public, nimic ! (vezi cazul batranului batut la Craiova).Traim intr-o “dictatura a talionului” !

     E ciudat cum azi, copiii lui Ceausescu nu mi se mai par nici tampiti si nici abuzivi si ma incearca mai curand un soi de mila pt vietile lor risipite. Oricum, prin comparatie, stiu sigur ca aveau bun simt, erau mai scoliti si mai capabili decat caricaturile astea de azi de fii si fiice de demnitari, niste labagii inculti, nesimtiti, puturosi, increzuti si obraznici, buni doar sa faca reclama la toale, masini, ceasuri si silicoane si sa toace averile indoielnic obtinute de parinti.

   Hai paaaaa ! Ca astia ne mananca viata !
   De la PODI voma !

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!