ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 25 aprilie 2010

CU SCHINAREA POPORULUI LA RADIOGRAFIE! SAU MALPRAXIS CU BUNA STIINTA!

     Pentru a pune în relatie de asemănare două femei(ca cele din jurul lui Zeus) ne putem gândi la oile păstorite de acelasi cioban. Pentru a le pune în relatie de deosebire, ne putem gândi(cam savant totusi)la două cărti: una deschisă total pentru a fi citită de oricine atunci când îi pică în mână, cealaltă deschisă pentru a fi citită numai de autor. Critica literară obedientă le va proslăvi pe amândouă.

     Cred ca ati vazut si voi pe tv-uri inceputul simularii convocata de ......escu acum ceva zile la palat, unde fiecare-si facea de lucru cum putea pe scaunel asteptand sa sune trompetii.



     La un moment dat am prins un primplan de vreo 3 secunde cu tanti Nuti cand citea chiar cu vadit interes niste hartii. Si ce ?!? I se vedea valceaua, mare smecherie. Ei bine, nu asta m-a ‘atras’ ci faptul ca urmarea textul cu deshtu’ !!! Daca era vreo gestionara ceva , mai mergea dar asa. Opps … chiar este.
 
    Mare chestie! ce am scris azi este genul de text ce i preocupa pe romanasi- balciul, gargara ieftina, lucrurile fara importanta!     Ia sa i bagi in sedinta si sa i pui sa iasa in strada sa si apere drepturile si libertatile, sa vezi ce se trag de cur si se fac ca ploua. Resemnarea este semnul de ingropaciune al natiunii! Apropo, care natiune?
 
Hai paaaa! ca-i vichend si nu are rost sa ne ambalam degeaba!
De la PODI relaxare! pe spate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!