ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 12 aprilie 2010

CORB LA CORB ADMIRA OCHII! SI NARAVUL, BA!


     Caz.
   Medic român care lucrează în UK. Medicul este femeie şi a avut neşansa să lucreze într-o clinică populată cu nişte masculi idioţi şi coloraţi.

   Şocul cultural a fost imens. Venită dintr-o societate în care nu se pune importanţă pe aspectele formale, doctoriţa noastră a fost marginalizată de acea societate.

   Marginalizarea ca marginalizarea, dar şicanele şi piedicile nu au contenit. Colegii ei nu puteau accepta că o femeie albă ( europeancă ) să aibă aceleaşi drepturi cu ei. Ei erau obişnuiţi ca la ei în ţară, unde femeile aveau un statut inferior, situat pe scara importanţei între măgar şi cămilă. Însăşi prezenţa unei femei în departamentul lor era o insultă.

   Plângerile ei au fost ignorate. La un moment dat, sătulă de tracasările masculilor coloraţi, a izbucnit, făcându-i urangutani, într-un context oarecare.

   Putea să îi facă porci, măgari, viermi, muşte verzi de căcat, whatever. Ea a fost sensibilă şi i-a denumit doar urangutani, referindu-se stric la comportamentul lor.
   Politically correctness a lovit-o crunt. În loc să îi pedepsească pe majoritarii acelei societăţi în care femeia albă era minoritară, s-a procedat exact invers.

   A fost acuzată de rasism.
   Daca treaba asta se intampla la noi zbierau toti ca suntem papuasii UE. Dar in Marea Britanie desigur, e alta manacare de peste. Cumva doctorii respectivi se asociaza unor urangutani si au simtit nevoia confirmarii oficiale a acestei certitudini?Sau proasta aia de femeie nu a reuşit să se adapteze .

   Ea a fost cea rea.După ce că este albă, europeană, mai are şi tupeul să pretindă tratament egal cu măreţii asiatici, inventatorii apei calde.

   Dacă cineva îmi spune că sunt caucazian, îl înjur şi îi spun că eu sunt pui de dac corcit cu vizigot venit din Scandinavia. Din Caucaz au venit doar nişte ruşi aburiti....

   Asa ca, dragii mei, toleranta nelimitata va duce la disparitia tolerantei...  Rabdare, caci s-ar putea ca in viata asta sa avem parte si de niste cruciade cu scopuri diverse.

Hai paaaa! Ca i timpul de etnobotanice!
De la PODI infuzie de ceai!





Un comentariu:

  1. pff si vba ta daca faceam la noi in tara asta ne acuzau de rasism dar la ei nu esti intrus dak esti alb,si femeie pe deasupra...ce boi ... ii luam si la bataie si i plesneam peste fatza cu manusa...pfff ma enervai

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!