ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 23 aprilie 2010

CALARE PE ELEFANTUL DEMOCRATIEI!

   Presedinte maharajah?!? Va imaginati o asa situatiune?

     Ar merge! “Indienii” autohtoni l-au votat in draci, muzica “indiana” e ascultata de 99% din poulatie, incet-incet si culoarea majoritara a tenului devine “indiana”, salutul “indian” se adopta si pe la frencezi…

    Ramine sa mai fie de acord si Cioaba cu titulatura ca sa nu se simta descoronat si gata! Treaba-i oabla!
Huooo si la dracu!

    AM impreia ca traim pe o permanenta scena in care noi suntem doar recuzita… Dupa regulile de functionare vom deveni o tara cu un regim democratic veritabil> atunci cand scena aceasta va ramanea goala.

    Ca sa impui un regim autoritar, trebuie sa ai creier (neimbibat de alcool), oarece fler (d’asta are), si niste principii – chiar proaste, dar principii (d’astea n-are). Singura mea neliniste este ca idiotii astia o sa lase carutza cu oistea in gard, si doua generatii dupa noi o sa traga sa o puna inapoi pe drum.

     Hai paaaaa! Ca i gata povestea!
     De la PODI gargara!

2 comentarii:

  1. Dragul meu, te inseli. Cioaba din cate imi aduc eu aminte, chiar a cerut Indiei ca rromii sa se poata identifica drept indieni. Sa nu se mai numeasca deci rromi/tigani, ci indieni.
    Astfel, vom avea de a face cu diaspora indiana, nu cu tiganii nostri romani care ne fac de maro in Europa =))

    RăspundețiȘtergere
  2. ar fi o chestie sa ne alegem si cu minoritatea indiana cu partid etnic reprezentat in Parlament si cu cereri de autonomii:))

    le-as da si din astea, numai sa faca si la noi un Bollywood, unde sa se exprime vedetoii locali ca si asa dau pe dinafara de talente:))

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!