ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 12 martie 2010

TURISTII NUCILOR DIN DEAL!


   Aşa cum Rahatul-fermentat (pardon: fermecat!), de pe moţul guvernului rezolvă criza economică prin indicaţiile ceapistice de tip nou, tot aşa, Len’ţica-cocoşească cotcodaceşte despre o rromînie pitorească plină de găinaţ turistic. Ecologice şi una şi alta: şi agricultura şi turismul; că din pământ ne-am născut, şi în pământ ne întoarcem; şi amândouă sunt la pământ! În felul ăsta salvăm economia; hai să investim biologic în cimitire şi înmormântări.

   Mortua est! Vivat prohod-ot-redivivus… Poate că Săpânţa-i noul nostru kilometru zero, şi-atunci, Parlamentu’ şi Guvernu’ ar trebui mutate-n „Cimitiru’ Vesel”!

    Avem tot soiul de cuculeţi şi ciripitoare, pe care, dacă le hipnotizezi bine, par pescăruşii vopsiţi de pe gardurile vieţii, nu păsărelele zglobii din capul nostru. Pitpalacul de rând, nu mai diferă de papagalul din colivia de aur. Struţului majoritar i-am transplantat ouă de bibilică sindicalistă. Iar pentru stăncuţa violet-cărămizie cocoţată-n vârful parului politic, nu mai dăm noi, ditamai vrabia ciufulită, pe care-o ţinem strâns, în palmă! 

   Noi, cântând veseli din drâmba buzelor, o lăsăm puţin să zboare; dar o prindem repede, şi-o frecăm scurt! Vârtos! Cât să-i dăm penele pe spate! Dup-aia, tot aşa… iar o lăsăm… iar o frecăm!…

Hai paaaa!!! Ca aceasta i realitatea in care traim!

De la PODI prohod!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!