ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 22 martie 2010

SARACI, DA FUDUI... SI CU OPINII POLITICE TRANZACTIONATE PE ACE, BRICE SI CARICE!


   Cat timp vor exista cetateni care vor scuipa cojile de la seminte pe geamul de la masina sau tren, vor asculta muzica la maxim pentru ca celelalte persoane din jurul lor sa le cunoasca preferintele muzicale, se vor duce sa arunce gunoiul sau pana la alimentara din coltul blocului imbracati in trening si incaltati cu pantofi, se vor interesa si vor barfi tot ceea ce fac cunoscutii lor si mai putin sa ii frece grija de ceea ce fac ei insisi, cat timp vor exista strazi care sunt „inundate” de gropi imediat dupa ce tocmai au fost terminate de realizat si enumerarea poate continua la nesfarsit, vor exista aceleasi discutii sterile si talk-show-uri cu deontoloage/deontologi, analisti etc. avand o singura finalitate. Zero.

  Cateva milioane din confratii nostri nu au plecat din aceasta tara vreodata si nu cred ca vor pleca (poate in a doua viata ).Asta se numeste saracie si singura escapada de acest fel, daca se poate numi vacata, este cea facuta la tara sau la munte sau la mare, pentru ca, unde sa te duci cu 1000 de lei toti banii de concediu , din care trebuie sa mai pui si ceva de o parte pentru perioada cand vei reveni la job.

   Plecatul din tara, e cea mai buna solutie, ca astora de la guvernare oricum nu le pasa. Ei vor sa aibe contu’ gras, atata tot! Romania, e praf si pulbere! Unii au prea mult, iar altii deloc!!!

   Hai paaaa !!! Ca saracia este frate cu romanul !

    De la PODI socoteala pentru cosul zilei de apoi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!