ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 5 martie 2010

PENTRU CONDUCATORUL PREA IUBIT

Ce mai edil!!                               si ce inceput de primavara are domnu!!! Mai ieri dadea floricele admiratoarelor si donatoarelor de vot din Craiova!!! 
   Si.....pac pac, cum zice Jijinio, ajunse sa faca tumbe cu sapunul la mititica! Nu ca i s-ar intampla ceva. O sa l scoata pe caz de boala. Sau pe lipsa de probe:))  200000 mii de euroi sunt probe? Si va fi albit cu n NUP ca blonda de Plescoi!!! Macar sa i mai pice din orgoliu la brunetu asta, telectual de frunte al noii oranduiri! Dar cred ca in sferele inalte, daca nu dai cu subsemnatu la DNA  si nu servesti cina la mititica, esti cam ratat si nu pricepi moda zilei! Nu esti coool!

   Si cand mai vezi si niste concitadini, cam bovini, de altfel, cum plang de se inunda strazile din fata primariei craiovene, ca si cum ploile din zilele astea nu s de ajuns, te apuca sila!! 

Auziti bai ratatilor, dupa cine bociti? Dupa unul care v-a furat si regretati ca nu a luat indeajuns? 

Hai paaaaa!! Ca asta i marca made in Romania!!!

De la PODI dezgust!

PS: Care Este a platit aplaudaci la congres. Portocaliosii au nevoie de bocitoare. Cam cat o fi platita prestatia, ca parca as face si eu un ban cinstit!:))

2 comentarii:

  1. auzi, oare cum îi saltă pe ăștia...în ordine alfabetică?...cred că au început catalogul de la sfârșit...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai cand i se intampla o erectie lui Zeus carmaciul!si bag seama ca nu prea des! atunci ajung la DNA miticii care l au sprijinit! stii vorba aia! te ai folosit de el ca prosop de fata, nu l arunci! te mai stergi cu el si la fund, ca i pacat sa nu o faci....

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!