ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 20 martie 2010

LUPTA ANTICACARE VAZUTA PRIN OCHIUL DE MIERLA.....

   Ce lovitura de teatru, ce punere in scena, ce regizor!!! Prea e cu ata alba povestea cu Voicu, Solomon etc. Nu se leaga, frateee…!Cine i in spatele afacerii si cat de rau l au calcat astia pe bataturi?

   Nu cred ca taman acum ne-am dezvirginat (mental vorbind) la capitolul coruptie in Romania…Cam stim mirosul putorii lasat de corupti, ca doar traim in el zilnic. Se lasa peste vietile noastre mai ceva ca si codoiul(pentru aia mucosii de dupa 89, CO2) Lenutei.

   Toata lumea stie ca marii bosi din tara asta s-au scos din cacao fiecare in felul lui: cu o spaguta, cu o vorba, cu o limba la curit sau poate pe boase(inclusive ale blondei de Plescoi, ca i au crescut de cand a devenit prima femeie barbat din politichie).

   Partea nasoala e ca sistemul s-a perfectionat in timp…

   O manipulare imensa, campania asta anticoruptie, un jigodism fara seaman. Stenogramele nu sunt probe. Astia care ne conduc(Marele Papusar, Sforaru) ni se adreseaza ca unor prosti. De fapt ei se adreseza majoritatii, celor care i-au votat. Totul se face in plan mediatic, iara prostii vor fi multumiti inca odata pentru telejustitie in timp ce se bat la intrarea supermarketului pentru bormasini!!!

   Prin campania aceasta dam cu alifie pe o bubita si cand colo noi avem cancer. Fara indoiala personajele sunt sinistre si chiar merita dupa gratii. Problema e ca li se intampla prea tarziu! Cred ca, in timp, o sa se musamalizeze cazurile astea pentru ca e prea multa lume “buna” implicata. Cati avem dupa gratii? Vad ca s-a si uitat de celebra spaga caltabos si cate si mai cate…..Asa ca caaaa.....

Sa ne traiasca demnitarii!! Ca noi avem tot mai putine sanse……

PS: Off …ce nu ma doare ca-l aresteaza pe Voicu, pe altul, pe altul….De fapt ma doare ca ne dau astia afara din serviciu. Ma doare ca vine Pastele si preturile explodeaza. Ma doare ca a coborat politicul pana la nivel de sef formatie de lucru. Ma doare ca toti sefii astia politruci sunt expresia clara a incompetentei.

   Sindicatele se fac ca lupta, administratia mimeaza negocierea, guvernantii mimeaza guvernarea. Si... Zeus jubileaza! Toata lumea Traieste Bineee!!

Hai paaaa!!!

De la PODI indolenta!

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!