ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 19 martie 2010

DILEMA! ORAE CUM SE MASS/TURBEAZA GUVERNUL? CU DOUA DEGETE IN SEMN DE VICTORIE SAU CU TOATA MANA IN STIL MOLIER!


   Masturbarea nu orbeste, este calmanta :)
  Cercetatorii englezi spun ca previne cancerul si face bine si la ten. De asta s ei cam albinosi …..Este posibil sa decoloreze si irisul J)

   Dacă n-aţi înţeles, ăsta nu-i un text despre binefacerile labutei ci despre preocupari pe timp de criza, precum evenimentul de ieri cu bomba din aeroplan.

   Si daca tot vorbim de masturbare, o sa va dau o definitie a mass/turbarii publice, adecatelea cea din aula Universitatii din Iasi, cand Polobocu de Poc a mai eliminat din tensiunea acumulata in lupta cu criza si a ejaculat peste 100 de milioane de euroi aiurea !

   Masturbarea consuma si ea un minim de energie si de unde? fara mancarica!
   In campanie au fost plini de viata salahorii partidului stat, au avut de munca, acuma sunt plini de …. consecinte. S-au folosit de serviciile lor si apoi i-au slobozit sa se descurce in “economia de piata”.

    Puteti fi liberi si slobozi la minte si gura daca vreti cu adevarat ! Rationati foarte  foarte clar si simplu: ce se da si ce se cere. Nu se da nimic, dar se cere pielea ursului din padure si virginitatea din causul palmei !

    Hai paaaaa !!! Ca este gata ejacularea de azi !

   De la PODI chef de chef !

2 comentarii:

  1. da cu ce chef te-ai trezit azi =)). Have a nice day! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare articolul :)))) am ras cu lacrimi cum abordezi subiectul si l faci din tragic comic:))) good job Cata :)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!