ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 18 martie 2010

MISTIFICAREA REALITATII PRIN SUBTERFUGII SECOND HAND! SAU UN FEL DE GARGARA CU ECOU! INTARZIAT!

 
  
  
   Deja un site costa jumatate de miliard de euro ! tara moare, dar moare cu demnitate ....moare online ! (si baba se epileaza la fund).
   O femeie presedinte. Una de plimba biletele intre palate. Solutie de criza J). Nici dacă s-ar culca personal cu fiecare posibil alegător, ca mită electorală, nu cred că ajunge președinte… O fi electoratul decerebrat complet, după cum se văzu în decembrie, dar poate se va trezi până în 2014…
   Eu o votez. De ce nu?! Traiesc in Romania si nu am nici o speranta de mai bine, de ce nu m-as ambitiona sa vad cat de rau se poate?! Maxima potenta! am spus!!!
   Vad ca unii se mai indoiesc, dar lasand explicatia stufoasa, perfect logica si argumentata altfel, si eu cred ca-n tara asta de rahat, daca marinaru’ are zile, multe lucruri interesante se vor petrece, multe imposibilitati se vor dovedi perfect realizabile si vom trai niste chestii absolut fantastice. 
   Mi se face rau cand aud analisti si politicieni spunand emfatic la tv cum ca marinaru’ dupa cei 5 ani legali, se va retrege-n post si rugaciune, nutrindu-se cu lacuste si band roua de pe flori, cand e limpede cristal ca dragu’ de el sta ca crocodilu-n namol, cu ochii roata la tot ce misca, gata sa inhate si sa distruga ORICE si pe ORICINE, sperand ca starea asta sa dureze pana la sfarsitul lumii!
   Si, ca tot il pomeniram pe Titi Sinistru al politicii romanesti, pe scriitorul de scenarii hororr, s-a intors aviara gripa! Va dati seama ce noroc pe fluturescu, saracu’?! Las’ sa manance si gura lui, ca-i maestru in gripe pasaresti, pai numai ceilalti colegi de pupincurism desantat sa-nvarta banii cu lopata?! Cat ma bucur pentru el, apar iarasi mascatii aia cu aere misterioase si importante, strangand bietele pasari de gat, iar spala strazile cu clor de o suta de euro litrul, iar gazeaza mii si mii de suflete nevinovate, intr-o incantare orgasmica si  tantrica.
   Cu asta incepe modernizarea statului!
   Hai paaaa!!! Ca ma duc sa deschid usa sa vina modernizarea!
   De la PODI solutiune !

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!