ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 26 martie 2010

CE PARERE AI TU, MA?


Razboi !!!

   Am auzit ca in Mumbai cand iti vine treaba mare ii dai drumul pe marginea strazii! E adevarat?


ARGUMENT!

   Draga Domnule ! ai sa razi de faptul ca Indienii sunt evoluati si ca tineretul de astazi a renuntat de mult la saree-ri si bindia ( only for special ocassions)

   In Mumbai traiesc majoritatea starurlior Bolywoodiene deci sanse mici sa fie cum spui tu. Ar trebui sa vii in vizita odata sa vezi locurile.

   India este un pic mai evoluata decat multe tari din lumea intreaga prin cultura. In India se vorbesc peste 270 de dialecte 7 sunt nationalizate : hindi .Urdu ,Punjabi. Tamil etc ... Fiecare cetatean stie cel putin Hindi si Engleza de cand sunt mici . La noi se vorbeste numai Romana ... La noi doar de la revolutie tineretul a inceput sa invete o limba straina mai cu sarg pe cand in India este necesar. Pe cand noi vorbim sa spunem romana si engleza, in majoritate ei vorbesc cel putin 2 limbi .

   India este a doua a tara in lume in industria cinematografiei, a doua a tara in lume in ceea ce consta coregrafia, a doua a tara in lume ca populatie ..
India este foarte populata din cauza Englezilor . Inainte de 1947 cand India a fost eliberata Indienii, au fost foarte chinuiti de englezi ...banii mai precis si puterea ... femeile erau violate batute si omorate unele chiar se prostituau pentru ca situatia financiara in India era si este destul de drastica , barbatii munceau pentru englezi pentru niste salarii de nimic ...populatia densa vine din pricina celor batrani care au insuflat chestia asta. .


   Acum ceva timp am fost intr-o regiune Punjab ( cinci rauri ) la un templu numit Golden Temple. Templu este facut din aur . Deci o scluptura masiva din aur . Avem asa ceva ? Am sa mai caut poze despre locurile si lucrurile pe care le-am vazut si poate o sa va schimbati parerea despre India !

CONTRA ARGUMENT !

   Nu se nasc vorbitori de limba engleza, ci sunt fortati s-o invete. Limba engleza e singura lor viza catre lumea civilizata pe care au inceput s-o invadeze

   Eu unul nu as vorbi cu copilul meu in orice alta limba, fie ea si engleza, pe cand ei se straduie sa vorbeasca numai in engleza in casa, numai cei mai in varsta mai comunica in hindi. Sa vorbesti cu copilul tau limba altora pentru a-l pregati pentru o viata mai buna afara mi se pare josnic. Unde-s valorile indiene? Nu sunt - pentru ca ei nu au valori. Si le schimba dupa cum bate vantul sau dupa ce vad la televizor la occidentali - drept dovada si numele industriei cinematografice de care vorbesti - "Bollywood" - ce coincidenta !!!

   In plus regulile de igiena elementare nu isi au locul printre ei. Dupa folosirea toaletei n-am vazut unul sa se spele pe maini. Pe strada scuipa niste flegme cat palma si horcaie ca niste porci cand isi curata caile aeriene dupa o masa picanta.

   Doctori educati in Londra mananca cu mainile, si desi situatia financiara le permite un trai mai bun dorm cate opt intr-o garsoniera pentru ca asa sunt invatati de mici - la gramada !!! Poate fac si jocul ala cu lumina stinaaa….. 
J)

   Nu au pic de caracter - am vazut indieni masivi plecand capul si purtandu-se ca niste potai cu coada intre picioare care se gudura si fac pipi pe ei. Se pun singuri in postura de sclavi apoi stau in colt si cocheteaza impotriva "asupritorilor". Probabil au ramas cu sechele din timpul imperiului britanic cum ca cu cat pielea e mai alba cu atat e mai stapan. Apropo - banuiesc ca stii ce succes au creemele de inalbire a pielii actual in India !

   Nu ii condamn pe toti si nu sunt rasist, dar cand majoritatea sunt oameni fara scrupule, care mint, n-au bun simt si caracter, sunt falsi, murdari si lasi, nu pot sa tac !

   La fel cum tiganii sunt cu precadere oameni fara scrupule care se dedau la acte nu tocmai cinstite, asa si populatia Indiei se preteaza descrierii de mai sus.

   De stiut - tiganii au migrat din India (Punjab) in secolul XII. Si ei fac palate in Alexandria si Caracal precum monumentul din aur pus de tine mai sus ! Ete na !ca ti am zis – o !

   Hai paaaaa !!! Ca uite asa incepe revolta !

   De la PODI comparatiune ! adica imixtiune !

   PS : Eu va iubesc pe toti…..si va astept parerea!

6 comentarii:

  1. si toate astea pentru a afla daca cand (cu intentie directa la caca :) ) iti vine treaba mare ii dai drumul pe marginea strazii, e adevarat! e adevarat? :) totusi m-as conforma din/cu placere la portu' lor daca-i musai doar de-as avea ocazia sa le vizitez odata meleagurile pline de cultura sau treaba mare.
    de la IO cu multumire!

    RăspundețiȘtergere
  2. la noi rahatul este acelasi, insa i ambalat frumos, de aceea il suportam! ni se serveste zilnic si i drog national:))Serviti, va rog! doar ati votat pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt atat de numerosi din cauza englezilor, ci poate doar atat de saraci. E un cerc vicios - multi pentru ca sunt saraci, si invers. Umili de la A la Ghandi. Chestie din nou, probabil insuflata de domaniantia engleza.

    Faza amuzanta nu e ca se keke pe unde-i apuca, ci ca o fac in Raul Sfant :)) Acolo isi spala, acolo se spala.

    Problema lor zic eu ca este, ca-n orice tara saraca, diferenta enorma dintre paturile sociale. Insa, cu toate acestea, sa nu uitam ca este producatorul numarul 1 la nivel mondial de zahar. Mai mult de atat, putem vorbi chiar despre petrol si diamante ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma profesore... nus ce sa zic. io-s nitel nervos pe ei ca am pus internet de la BT( british tele... sanchi india telecom mai degraba,,,), si dupa 2 saptamani cand am montat nu mergea si am dat telefon si erau numa indieni la rel cu publicu' si intre plag si anplag za cheibal nu era mare dif, nici nu stiam daca sa o bag sau sa o scot... si ma rugam de ei sa dea un inglezoi la tel si ei toti faceau sorry sir da nu e de unde. deci macar astia muncesc spre deosebire de englezi care in mare parte is niste putori. citeam in the sun sapt rtecuta ca is ingrijorati ca peste un sfert din pop apta de munca sta acasa pe benefit. lasa ba ca munceste indianu. si romanu si bulgaru si polonezu etc... le muma-n ... de plouati. si sa stii ca nu pleaca capu asa vorbesc ei. dau cumva din cap in timp ce vorbesc ca-n filmele alea cu raj capur ala, mie mi-s chiar simpatici. auzi.. si sa vii tu pe insula sa vrei o tigara si o macheala ca-n vremile noastre bune si sa vezi bucurie daca te duc la magazinele astora ca e mai rezon oarecum. atata ca ai un soc prima data ca emigrant ca te astepti sa vezi englezi, da e plin de indieni de la pasapoarte incepand...aaaaaa stai sa zic. am avut una la cabinet saptamana trecuta, ca tiganii de la noi era. a venit cu 2 copii, fii atent: o chinezoaica de vreo 6 ani( mor sa inteleg ce fel de imbarligatura era.. ca era galbena ciainiza) si un pui de hindu la vreo 3 luni intr-un cos cum era mowgli in cartea junglei. ala incepuse sa scanceasca ca-l lasase pe jos da a zis ca sa-mi vad de treaba ca asa face el nu e problema. si porma ma imbarliga pe mine sa-i fac la moaca o chestie care trebuia platita, de ma simteam ca acasa, doar mai lipsea sa aud haoleo manca-ti-as curata si mie cctu asta de pe dinte. ea era nitel mai civilizata de atata da si eu... mi-a luat vreo 5 min sa o refuz, ca a si plecat fericita, cred ca nici nu a realizat ca am refuzat-o. deci indianii e tot ca ai instri, ca ai nostri se trage de acolo. da gata ca e tarziu, revin cu detalii cand ma hotarasc sa-ti spun care-s mai simpatici astia ori englezoii. si auzi tata... parca tot as vrea sa vad taj mahalu, stii palatu ala de l-a facut un cioaba de-a lor pt bagaboanta lui

    RăspundețiȘtergere
  5. "Nu ii condamn pe toti si nu sunt rasist"/"La fel cum tiganii sunt cu precadere oameni fara scrupule..." Asta este o discriminare rasiala. Majoritatea nu se poate calcula decat pe baze statistice. Din cate stiu, nu exista o statistica referitoare la numarul indienilor si tiganilor "fara caracter, falsi, murdari si lasi". In comparatie cu cine? Exista in schimb prejudecati, si de asta e tuta trista.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am lucrat cu ei si tind sa ti dau drepate Podi. Dar poti invata si lucruri bune de la ei. Si cum spunea cineva sunt multi, pentru ca au complexul cu puta, cica mica. Si ca sa si demonstreze ca totusi pot... si aici sa luam exemplu, f..t tot ce apuca. Vorba aia nu e degeaba: Indianul Talpa Iute...". Glumesc.
    In ceea ce priveste limbile straine sunt la pamant. Eu nu ma intelegeam cu ei in engleza desi cred ca vorbesc destul de bine, iar limbi autohntone de la ei e tot ce am auzit. Singurii care vorbesc destul de bine sunt cei mai cu scoala, si cei care au afaceri...de altfel. Sunt foarte suspiciosi. Si uneori copilarosi. Si mancau cu furculita. Noi nu suntem obisnuiti cu ei ca si ei cu noi.In fine... La ei in India e cu totul altceva. Cu toate astea au facut mai mult decat facem noi pentru tara noastra.Nu e bine sa comparam, sa trecem in extreme.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!