ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 25 martie 2010

CU POIATA PLINA DE GAINAT, INVATAM REFORMA! IA MASTICA, NEAMULE, SA-TI TREACA SUPARAREA!


"Vesnicia s-a nascut la sat"   Desi unii tarani români au intuit acest sentiment, totusi nu putem crede ca stramosii identificau satul cu Universul. Noi mai putem face lucrul acesta ?

   V-ati intoarce la sat sa traiti decent din comercializarea produselor de gospodarie taraneasca ? Sa fiti propriul sef si sa dati ordine la 300 gaini ouatoare, 300 gaini rasa grea de carne, 200 curcani, 100 rate, 500 prepelite, 500 porumbei rasa grea de carne, 100 fazani, 5 vaci, 100 capre, 200 oi, 300 iepuri, 100 stupi ?

   Basca, sa va plimbati ca Voda prin loboda prin 2000 mp solarii cu folie dubla, 10 ha disponibil pentru legumicultura de camp, 50 ha pentru grau, porumb , orz, o minilivada de 1000 mp !
   Si apoi sa ridicati 5 camere amenajate pentru oaspeti, foisor, gratar, gradina cu flori…etc, etc si sa incingeti chefuri pe muzica de U2 !!!

   Acuma sa fiu sincer , cu cat citesc mai atent si mai "en-detail" lista cu supusii din imperiul ce va sa fie , cu atat ma pufneste rasul mai mult...
  E o aberatie sa faci asta in Romania... ne-om fi mutand noi la tara si pe socrii o sa i punem la munca 
J) , da' mai trebuiesc angajati vreo 20 de nenei(minim) ca sa mearga treaba si sa nu dam faliment din anul doi... Numai lui Milica ii place la coasa! Ca el este taran ardelean, neaos si se simte acolo mai ceva ca la sala de forta cand isi umfla muschii de gugustiuc! Se umfla in pene, dar gospodaria(in care noi suntem animalutele sale) ii este plina de rahatul neranit!
 
   Buna treaba , nu ? daca ai vreun milion de euro si daca la tara inseamna undeva la munte sau pe la Vama Veche. Sa iesi cu porcii la scaldat in mare si sa i lasi sa se relaxeze printre corturile de pe plaja J). Roackerii si porcii, la gramada organizata si imprumutand unul de la altul atribute. Ca si unii si altii, mananca ce apuca atunci cand o iau pe ulei. Adecatelea, roackerii beti ca porcii…. Si invers, porcii stilati si manierati, facandu-si nevoile nu pe nisip, ci pe aleea inaugurata de Lenuta de la turism.

Hai paaaaaa !!! Ca agronomuia salveaza Romania !

De la PODI prosperitate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!