ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 6 februarie 2010

VESTEA POVESTE!

Traim intre tute si asta ne oftica tot timpul !

Unele sunt atat de optuze in gandire, incat daca te pune pacatul sa vorbesti cu ele in metafore - ai sa ramai surprins, ca nu inteleg nimic din ce le spui.

Sigur v-ati lovit de tuta de la job, tuta de la scoala ori tuta de la bloc, mahalagioaica plina de besinute si ifose. Exista posibilitati de comunicare cu asemenea specimene? Poate stiti voi.......

Hai paaaaaaa!!! Ca nu i vorba doar de partea cu ovare!!!

Exista si tutii struti!!!

De la PODI anunt!!

8 comentarii:

  1. E clar, azi te-a enervat vreuna...:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. oooo si cate sunt!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce iti da tie certitudinea ca nu tu esti in realitate "tutul"? Sau ca metaforele "neintelese" sunt intr-adevar portite de comunicare sau doar ridicarea propriei persoane pe un piedestal al arogantei neintelese? Cea mai adevarata (da, adevarul chiar are adverb comparativ) comunicare si marile intelegeri se petrec in imprejurari monotone. Asta ar fi o posibilitate de comunicare. O tuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu i vorba de imprejurare, ci de esenta tutei. care este cam aceeasi. indiferent unde o intalnesti. Tuta/tutul sunt sfarsitul comunicarii, gaura neagra a intelectului. Dincolo de ele ramane doar imponderabilitatea:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca intrebarea nu era retorica, atunci cea mai buna posibilitate de comunicare este de a te identifica cu celalalt, de a constientiza faptul ca intotdeauna te poti afla intr-o postura identica. Esenta tutei nu este aceeasi, este o categorie de alteritate definita subiectiv.
    Ori cu ochii larg inchisi, ori cu ei uimiti si vrajiti de "diversitatea" lumeasca. 1001 nopti si 1001 de tute. Si totusi, o tuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. am visat intr -o noapte ca mi-a fatat crocodilul de plastic din acvariu/ este un fel de gand ce domina tuta>tutul in orice circumstanta. suma capacitatilor telectuale al tutei este exponentiala cu o persoana proasta cu tendinte de imbecilism. si totusi este un fel de prostie inocenta si totusi avansata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu poti suporta prostia avansata, daca te raneste pana la lacrimi imbecilitatea inocenta, daca amaratul de crocodil de plastic te agreseaza metafizic, atunci nu te mai autoflagela si opreste orice comunicare cu tutele. O tuta, totusi simpatizanta a blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. si totusi... asa ca sa am ultimul cuvant:))
    hai paaaaa!!! si pe curand!!!

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!