ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 25 februarie 2010

LA BARA !

   Azi va zic despre avocati. Sunt atat  de multe tipuri de mesteri ce presteaza la bara! Vi i prezint pe cei mai ,,capabili,,.

   Una dintre ele, cea mai raspindita, avocatul standard, mediocru, care stie de toate si de fapt nimic, care se pretinde mandru de profesia lui, dar care niciodata nu a avut curiozitatea sa citeasca codul deontologic, sau sa-si largeasca cunostintele…el asa e si gata, nu cistiga foarte multi bani, dar nici moare de foame…e multumit-asta ar fi categoria rutinatului.

   O alta categorie, este cea a avocatilor vechi, unii dintre ei, de mult depasiti de evolutie, legi, tehnica si de mentalitate, dar care merg in fiecare zi in sala de tribunal, cistiga bani in virtutea virstei si a experientei lor de ani si ani, fara sa aibe un birou pentru consultatii, normal ca iau si pensia de la barou, fara sa simta nevoia de secretara, computere sau birouri de fite…cu carti legate in piele, editii princeps sau alte de-astea- astia sint categoria experimentatilor.

Cu siguranta, stiti si voi celelalte categorii. Va las sa mi i prezentati, cu bune si cu rele.
Hai paaaaa!!! Ca asta i tagma care te scoate/afunda din/in belea!

De la PODI gargara!

Un comentariu:

  1. Mai e avocatul care habar nu are pe ce lume traieste si caruia ii spun clientii ce sa faca si ce sa zica...:))) Eu sper sa nu am de a face cu avocatii.....

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!