ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 14 februarie 2010

DIN SCREMERE SE NASTE ,,ADEVARUL,,


Barfa?- un pacat mic, relaxant, irezistibil!! Toata femeile barfesc!!! Eu de ce sa nu o fac? Doar nu fac rau nimanui!!


Mi se face sila de justificarea aceasta. Explica o situatie penibila si l face pe cel care o da si mai dezgustator.Dar nici barbatii nu se lasa mai prejos!

Cunoasteti doar vorba: "Sa te fereasca Dumnezeu de barfa barbatilor", nu?

Cel mai dezagreabil lucru posibil este acela sa discuti o persoana in absenta ei. De cele mai multe ori, sub masca unei pareri de rau sau a unui ,,sfat prietenesc,, unii semeni raspandesc vesti proaste, rele, ce duc la deteriorarea moralului celor discutati, mai ales daca sunt nefondate, rautacioase. Si de ce sa nu recuoastem, parca i mai piperat sa discuti o picanterie decat ceva banal…

Ma incanta sa raspund cu "Intr-adevar?!" Si sa l vad pe zvonac si clevetitor cum se panicheaza, cum se perpeleste in suc propriu si vede ca nu prinde noutatea lui si relevarea ,,adevarului,, despre X.

Dati – le "combustibil' pentru a continua discutia si puteti fi siguri ca mereu va vor cauta sa – va etaleze noutatile.

Trebuie sa fiti constienti ca, avand limba si utilizand-o ca sa faceti rau, este la fel ca si cum a ti scormoni prin rahat si v ar face o placere nebuna!!!

Hai paaaaa!!! Ca am auzit ca Marinaru o sa si dea demisia!!:))

De la PODI cleveteala!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!