ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 7 februarie 2010

CHESTIONAR PRIVIND IESIREA DIN CRIZA PRIN CRIZE!!!

   In ultimele luni, babuinii ce se scalda in politichia autohtona au avut preocupari dintre cele mai diverse privind iesirea din criza. Nu i vorba despre buget si alte chestii plictisotoare, pe care nu le mai inteleg si nu le au priceput never, ci de un alt tip de dezbatere. Iata patru din problemele importante ce vi le ridic la fileu si care o sa va preocupe cat veti fi someri si fara perspective: 

   Sunteti de acord ca la ciclul gimnazial sa se studieze ca materie Flacara Violeta si aplicatia ei in viata?Da sau nu? Argumentati-va pozitia.




    Sunteti de acord cu casatoriile homosexuale? Da sau nu? Alianta PDL+UDEMEREU este un astfel de mariaj sau un anus contra naturii?Dar cu parteneriatele civile? Adica eu cu nevasta ta, tu cu a mea nu! Da sau nu? Argumentati-va pozitia.

Sunteti de acord cu legalizarea drogurilor usoare? Ma refer la cele servite din punga de plastic sau mai degraba din punga de hartie, biodegradabila!!! Da sau nu? Argumentati-va pozitia.

Sunteti de acord cu sinuciderea asistata? Sa fie individuala sau la nivel de masa, prin hotarari de Guvern?Da sau nu? Argumentati-va pozitia.

Hai paaaaaaa!!!! Ca va astept cu raiunea!!!

De la PODI sondare!!!

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!