ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 30 noiembrie 2011

RADIOGRAFIA UNEI ZILE IN ROMANIA!

Ce se mai intampla prin Romania?

Pedofilii vor fi castrati chimic! O maicuta a nascut gemeni. Ziua nationala de doliu coincide cu ziua mondiala a sanatatii! Cinic, nu?

Statul de drept este un stat de DREPTI! Iti castigi drepturile in instanta si statul reesaloneaza plata pana la adanci batraneti! Contractul social este tocmai bun de sters la curit. Este unidirectional iar regulile jocului sunt facute de o cardasie de politruci amestecati cu justitiabili.

De ce nu se reesaloneaza si impozitele cetatenilor pana se strege datoria pe care statul o are la contribuabili? Macar sa fie bal!

Sa continuam!

Profesorii au vocatie de penetratori si violatori. Elevii se preacurvesc! Calugarii au talente de fotbalisti iar guvernantii ingroapa bani in proiecte lasate in paragina!

Marea asfaltare este mica, iar marea reabilitare a caii ferate, spre viteze de circulatie cu 3 cifre, este o teapa ordinara!

Cam aceasta i o zi din viata extraordinara de pe plaiurile muioritice!
Unde mai gasesti asa delicatese?

Hai paaaa! Ca maine creste inima in noi la parada!
De la PODI trairi matrete!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!