ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 3 septembrie 2011

LIBERTATEA ARE UN PRET

Se intampla lucruri bune si in Romania. Dar mai avem timp sa le vedem? Asa de indarjiti am ajuns incat tot ce ni se flutura pe sub nas, ca masura salvatoare, sau cat de cat onesta, ne irita. Chiar si hulitii pedelaci, trecand peste aritmetica defectuoasa si frauduloasa a sefei deputatilor, au unele intentii bune. Dar cand burta urla de foame si banca ia tot potul si chenzina, chiar ca rabdarea este o calitate. Si romanii nu o mai au.

  Se intampla la noi in tarisoara sa fie platiti revolutionarii. La noi libertatea are pret. De aceea este tratata cu atata indiferenta si dispret. La bani marunti...

  Se intampla la noi in tariosoara ca presedintii sa simta nevoia sa si aduca odraslele in prim planul scenei politce. Ca sa arate ca osul ,,domnesc,, nu-i sterp si produce pupile multineuronale.

  Se intmpla la noi in tara multe...Ca partidele ce guverneaza sa nu fie inscrise la tribunal si sa dea cu tifla norodului.

  Se mai intampla si cate o demisie de onoare....Ce nu se va intampla niciodata? Un trai decent intr-o societate libera.Acesta -i dezideratul!

Hai paaaa! Ca mucegaiul este nobil chiar si in Romania!
De la PODI zacusca!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!