ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 8 septembrie 2011

COLOSSEUMUL SI GHETO DACII FOTBALIATORI!

Zis si facut! 

Am mai depasit inca o treaba mare, romaneasca! Za meciul! Colosseumul autohton a stralucit. In schimb Miticii de la FRF si organizatorii meciului, au iesit in evidenta. Circ gratuit... Sa stie si frantujii de imnul national, de bufetul pentru VIP-urele, cu salau de Nil si pitipoance pe post de animatoare. Mai la coada terenul, ca de, brazde am tot avut in istorie, apoi drapelele aruncate la gunoi si in cele din urma declaratiunile ciobanasului, cum ca el a fredonat la stadion ,,maseuza,, si ca ce mare tura/vura aceasta agitatiune in jurul imnului ca si asa lumea abia asteapta sa se termine, ca sa inceapa meciul.

Cam acesta i ghiveciul si se incheie cu nemultumirea basinoasei de europarlamentare, pupila de neam de presedinte, care este indignata de confuzia Traianilor si se bucura ca a gasit pe unul mai prost ca ea:))Chelie butelie de bariton/bufon, nea Pavelica.

Hai paaaa!Ca i gata aratura!
De la PODI trifoi fara foi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!