ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 10 august 2011

ARDEEEE....BUZUNARUL!

Sunteti relaxati, nu? Priviti cu POFTA, SALIVATI, la noile produse ce va ametesc perceptia si oftati dupa creditul cu buletinul:)) S-au dus vremurile si a zburat si porcul de pe gard !

Ne adancim, ne scufundam, lumea ofteaza, se agita si ai nostrii ca brazii sunt intr-o veselie generala. Pe ei criza nu i atinge. Au armuri. S-au blindat din spagi si sunt relaxati, normal. Cand ai credite de 3 milioane de euro si poti sa le acoperi cu-n hocus-pocus terenus, case, cat sa -l depasesti pe Bombonel cu ale lui celebre 4 case, se cheama ca ai probleme? Nu! Se cheama ca esti nesimtit, hot si iti bati joc de intreaga populatie iesind pe post si vorbind despre traiul bun.

Cine - i vinovat in toata tarasenia aceasta? Norodul mult si prost, ca tolereaza!

A fost Franta, au fost statele africane si cele din Orientul Apropiat si recent englezoii in stare sa isi arate boasele? Cam da! Ale romanilor cred ca sunt stafidite ori scopite, ca altfel nu-mi explic inertia!

Hai paaaa! Ca asa ne place compatimirea!
De la PODI incendiu sub supraveghere!



Un comentariu:

  1. Ceea ce dovedeste ca nu suntem decat un popor de boi. "Lasa ba, ca o sa treaca!". O sa treaca peste noi...
    PS: Te-am lansat pe facebook :)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!