ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 22 iunie 2011

NUMARAREA DE PACATE NATIONALE

   Ieri, pe la orele 19 l-am auzit pe tonomatul de la Cotroceni gargarisind ca de obicei. Aiurea. Reformatorul vrea reduceri de cheltuieli si personal putin in administratie. Noi economii la bugetul de stat prin eliminarea institutiilor locale. Si un alt val de someri. Dar de locuri de munca de ce nu ne vorbeste? El sau sclavul lui cel pitic! Servitorul cosas! Doar curea stransa, rabdare, decenta si solidaritate din partea poporului pentru ca este criza?

Care criza, bre? Ca acum doi ani ziceai ca Romania nu este in criza si mosierii de Moliceanu si Vosga de la finante nu vor ca profii sa traisca bine!Nu le dadeai matale cu toata inima 50%? Poate le face parte din averea de la tuta de la Bruxelles. Ca tot ai ales sa o faci vedeta, la fel ca impuscatu cu al lui fiu si cu soata chimista si docenta.

   Daca tot vrea reorganizare administrativa, sa desfiinteze consiliile judetene si sa dea mai multa autonomie primariilor. Sau sa creeze o suprastructura de care vorbeste, un for regional care sa atraga fonduri si care sa rupa dominatia baronilor locali. Care stim cu totii ca exista.

   In fine! Ne racim gura degeaba ca stimabilul de la Cotroceni tot cu capul in gard da. Ca asa stie el sa faca cand vede rosu in fata ochilor.

   Hai paaaa! Ca mai am o intrebare! La alegerile parlamentare ati gasit cumva pe liste UNPR si eu nu i-am vazut cumva?

   De la PODI numarare de matreata si pacate nationale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!