ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 23 mai 2011

O tara de Iude!

   ,,Blonda, chiorul si piticul,, Si? Mare scofala... O piesa cu un titlu ce este inspirat din politichia autohtona. O piesa ieftina dar care si-a castigat prin refuzul de a nu fi jucata celebritatea. O piesa care a ilustrat o stare a lucrurilor din zilele noastre. Frica!

   Da. Frica! Care i bantuie pe cei care sunt sclavii regimului, pe cei care sunt aserviti. Pe cei care trebuie sa intoarca favoruri partidului ce i-a uns sa roada din ciolan. O frica ce naste angoase! Ca nu cumva sa se supere sefu si sa le retraga dreptul la friptura!

   Ce mai avem noi aici? Inca o dovada ca o individa, manager de institutie de cultura, este rotita de ceva ani buni, prin posturi cheie din unele institutii muioritice unde lasa in urma numai dosare penale si anchete! In fapt este vorba de o realitate ce arata falimentul intregului sistem. Fripturisti pusi sa conduca pentru a produce JAF! 

   Aceasta i marea realizare a anilor scursi de dupa 89! Furtul! La orice nivel! Atat ziua cat si noaptea!
  Incercam sa facem analize! La ce? Atata timp cat nu exista calau ca sa-i scurteze pe miseli, ne obosim degeaba!

  Hai paaaa! Ca iudele guverneaza Romania!  
  De la PODI punga  cu galbiori cocliti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!