ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 29 aprilie 2011

ZODIA SCROTULUI USCAT

  Bulibasa neamului, imbatosat de factorul etilic, la momentul potrivit, se va intoarce chiar si cu posteriorul la popor, pentru ca in loc de un sut zdravan in cur va primi gretoase pupaturi umile si inlacrimate. Acu’, se intoarce la popor prin madam Plescoi, direct la Primaria capitalei si isi incepe campania cu un…. referendum!

   Stiti ce mi ar placea sa vad?Daca tot este circ in tara asta..pe buldogul de serviciu putin plimbat cu “dubele DNA-ului”, ca sa- i dea nitel curaj prea inaltului Pocanel. Daca tot a ales sa fie sclav pe mosia lui Zeus, sa beneficieze de toate binefacerile!

  Deja vad ca Alba ca Zapada si-a strans jucariile si a demisionat. Greu sa fii ciocanitoarea de serviciu a marinerului. Se saturase de violul repetat al celor doi pitici.

   Scuipatii de pe obrazul lui Mos Ioan Roata nu s-au uscat, minciuna inca sta cu regele la masa si dreptatea umbla cu capul spart. Avem aceleasi probleme de sute de ani si le vom avea multa vreme de aici inainte! Care?

  Nu avem bilute, frate!

  Hai paaaa! Ca i zodia scrotului uscat de cateva sute de ani!
  De la PODI cercetare amanuntita a natiunii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!