ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 1 aprilie 2011

CAII MEI SUNT LUATI LA TRANTA!

Salutare dragilor!

   Am disparut, dar nu fara motiv. Asupra mea s-au abatut stihiile portocalii. Corpul de control al unui prefect si alte organe, atrocitati ale statului. Plus un linsaj mediatic corespunzator, dirijat din bagheta. Am sa va povestesc candva mai multe. Cert este ca din pozitia mea de conducator de institutie, deja trecut printr o epurare, celebra OG 37  din 2009 si revenit pe functie prin hotarare a instantei supreme de apel, imi bat la usa zile negre, datorita unui sef de judet ce actioneaza doar pentru a inlatura performanta si a si pune clientele in functii.

  Detalii va voi da pe parcurs. Deocamdata va pup si nu va doresc sa va aflati in pielea lui je.

  Un singur gand mai am,,Nu mor caii cand vor cainii,,:)) Oare o mai fi valabil? Incep sa cred ca da, dar nu in tara asta.

  Hai paaaa! Ca ma pregatesc de lupta in instanta!
  De la PODI consemnare!

Un comentariu:

  1. Imi pare sincer rau ca ai probleme din cauza acestor nemernici. Multa bafta iti doresc si sper sa invinga adevarul, inteligenta, integritatea, caracterul... performanta.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!