ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 24 martie 2011

JAPCA PE SPATELE POPORULUI

  Rahati-pansati au fost mereu in prim planul politicii autohtone, dar nu asa multi si asa vizibili ca acum. 

 S-au inmultit peste limita suportabilului si deja depasesc in efect radiatiile de la Cernobal. Asta ca sa avem model de comparatie in sfera in care ne balacim. Minunatul est. Neantelesul est. 

  E destul de greu sa pui un diagnostic obsedatilor fecalo-homofili cu inclinatii budopoetice, care cu greu  pot gasi in intunericul haznalei mentale o minima logica a exprimarii. Abia de stiu siguri, mai mult de un minut, care le numele si ce rost au in viata in afara de a face matul gros.

   Din pacate, chestia a fost mostenita si exploatata din plin de japitele si jepcarii portocalii care au aceleasi vise ca si pesedacii( a nu se uita si trece cu vederea alianta din 2009 si a vedea ceva uman si in interesul cetateanului, in ambele tabere).

  Intr-o tara in care primul ministru se dovedeste a fi mincinos, presedintele camerei hot, clasa politica nu ma reprezinta, de ce trebuie sa platesc taxe si impozite? pentru un stat care nu-si mai apara cetatenii aflati in situatie disperata in lumea larga ?

  Hai paaaa! Ca ma apuca strechea!
  De la PODI japca pe spate!:))



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!