ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 13 martie 2011

DAU DOUA BERI GOALE PENTRU UNA PLINA, CINE SE COMBINA....

  Credeti in revolutii?

  Sunt antrenante si seducatoare ca niste eroi romantici, dar atat. As vrea sa vad un singur exemplu de revolutie in care garda nou instalata e mai buna ca garda veche. Trist, dar cred ca adevarat.

   Va mai aduceti aminte de comunism?Acea societate in care tot ceea ce nu este interzis devine obligatoriu. Trebuie sa fii cu creierul spalat de ploi acide sa-ti doresti linistea comunista. Nostalgicilor le recomand o excursie, dus, in raiul comunist din Cuba sau Coreea de Nord.

  Octavian Paler sunea ca “o tara fara statui si fara trecut nu poate exista”. Dar suntem noi in stare sa ne asumam trecutul si sa mergem mai departe? Se pare ca nu. Inca ne bantuie....

  PS. Adolescent fiind, cand am auzit predictiile lui Brucan cu cei 20 de ani care mai trebuiau sa treaca pana dam de lumina, l-am injurat copios. Bag seama ca putergaiul ce bantuie societatea romaneasca este greu de evaluat si prins intr -o ecuatie.

  Hai paaa! Ca trece si maturitatea si tot nu o sa vedem lumina.
  De la PODI papa/nasi!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!