ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 17 martie 2011

CAP FARA SPADA

  Multi ,,cetateni,, onorabili ce ne reprezinta sunt adevarate cadavre politice. Hoituri. Put de ceva vreme, dar chestiunea nu-i mai preocupa catusi de putin pe romani. Le place starvul la vedere si duhoarea.

  Ne asteapta un razboi. Curand, maimutoiul sef va da drumul cainilor razboiului si atunci sa te tii bal. Va fi o lupta la baioneta pentru supravietuire. Un care pe care! Politica damboviteana a excelat permanent in dispute care nu au avut caracter politic, nu au consistenta, dezbaterea de idei nu exista iara o parere ori o viziune contrara atrage pur si simplu dorinta de eliminare fizica a adversarului. Bata electorala a existat. Acum exista linsarea mediatica, epurarea pe criterii ce tin de supt la alta mama decat cea a puterii. Si exemplele pot continua.

  Tot vad ipocriti din coalitia de la putere ca-l arata pe Felix Motanul ca a colaborat cu Secu. Dar de Secu sef din capul tarii, ciocu mic si joc de glezne. Ii apuca mutenia.

  Toti cei pe care vi i-am prezentat sunt semnificativi pentru genul de delatori care iau forma vasului in care sunt turnati.
O vorba inteleapta spune ca ligusitorii de azi se pregatesc pentru tradarea de maine.

 Hai paaaa! Ca ma oboseste sa tot arat cu degetul neghina.
 De la PODI cap fara spada!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!