ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 17 februarie 2011

VENDETTA AUTOHTONA

   Prin Roma, pe cand se zbatea sarmana Republica in crizele facerii,a fost un individ pe nume Cornelius Sylla. Mare om. Mare caracter. De ce? Acest barbatus, suparat nevoie mare pe adversarii politici a facut niste liste cu ei ce au ramas in istorie sub numele de proscriptii si a trecut practic la eliminarea fizica a adversarilor. Si nu numai a lor, ci si a rudelor. Sa moara samanta dusmanului!!!:))

   In zilele noastre, un alt barbatush, de data asta mic la stat si la sfat si cam sasiu, procedeaza la fel. Ai dat cu cascheta peste gard la Cotroceni, ti s-a pregatit syulita!

   Privind destul de relaxat ce se intampla, vedem ca militienii incep sa fie incoltiti de marele barbat. Meciul este inceput si dupa ce a incasat in tacere, carmaciul si-a inghesuit in colt dusanul si i cara la coaste! I-a luat din atributii,ce au fost transferate la militia comunitara, adica amenzile se fac venit la primarii si nu mai merg la interne, le-o trase la jandari ca au facut angajari pe nepotisme, ca n-au pus pulanul pe cocoasa militienilor iesiti la miting, ii silueste pe vamesi pentru spaguta luata la micul trafic( de camioane, tiruri cu tigari nu se zice nimic). Uite asa bai nene, se imparte dreptatea in tara asta! Cu camera de luat vederi, cu circ si balci pe sticla, si cu vendette personale. Si cu CNA!!!

   Hai paaaa! Ca i biciul orbului prin aer!
   De le PODI liter/latura!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!