ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 8 februarie 2011

REALITATEA SPUNE CA FURAM DE STINGEM!


   As fi curios sa aflu daca nu ar fi fost interesant sa se fi schimbat mobilierul si in alte birouri, mai “spalate” decat cele ale functionarilor marunti de la Vama. Sau nu mai erau bani de atatea camere si microfoane ambientale?

   Oare vor continua arestarile in aval, spre contrabandistul cu “sacosa de un leu”? Doar el este corupatorul si este vinovat.

   Fumigenele securiste sunt aruncate din ambele tabere, nu doar din cea Basista. Materialul romanesc permite, creduli si idioti sunt cat cuprinde. Inca mai functioneaza treaba. Cu un singur zvon (de productie secu)s-a inclinat hotarator votul in turul doi cu ani in urma ,,Daca vine Vadim va ia casele si porneste razboiul,,. A functionat, idiotii au muscat momeala(vrajeala)….mai ales cand ,,razboiul porneste,, cum porneste masina,la cheie, Ha Ha Ha!!!!!

   Realitatea spune ca furam de stingem cu ajutorul serviciilor (aici intelege te rog orice serviciu de stat din Romania: militie, justitie, securitate, partid politic stat de culoare portocalie, baronet, finante, etc.

   Hai paaaa! Ca nici glaciatiunea nu salveaza natiunea!
   De la PODI indiguire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!