ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

EXAMENUL POPORULUI TRAIT BINE

    In anul acestea, poporul roman isi da examenul de ‘popor’. Strainii cei rai care fac experimente pe noi, luand ultimii leuti de la babute, pun poporul roman la examenul existentei pe mai departe in istorie.


    Imi spunea cineva ca cea mai mare dorinta a sa este sa poata intra in mintea lui Zeus, sa vada ce se ascunde acolo? Bun, am inteles ca cea mai mare dorinta a lui a fost aceea de a controla absolut tot.Ok, asta i s-a implinit din a doua zi de mandat. El conduce statul dupa modelul alba-neagra: azi da, maine nu.

    Atat de usor se strica un lucru facut, cat de cat, bine… Atat de usor se face o noua groapa, langa o alta groapa, mai veche… Da’ de reparat, de consolidat, de construit nu se apuca nimeni?

   Cum dracu am trait noi pana nu a venit Incrucisatorul politicii romanesti sa ne arate toate hibele si toti raufacatorii din societate. Si sa nu faca nimic. Decat gargara la picior de lemn!
 
   Hai paaaa! Ca azi sunt groparul natiunii traite bine!
   De la PODI pamant negru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!