ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 28 ianuarie 2011

BALET PE MARGINEA PRAPASTIEI

    Sa-i fie tarana usoara tinerei deputat care tocmai a murit. Dar… pentru omul obisnuit deschide cineva ancheta? Sunt mii si mii de cazuri de culpa medicala. Ii doare pe toti in fund de aceia. Sunt atatia oameni care au devenit victime ale malpraxisului si, daca nu se baga presa, sesizarile sunt “ingropate” la capitolul “reclamatie nejustificata”. Tot sistemul e putred. Suntem un stat orientat catre cei bogati si celebri. Restul populatiei nu conteaza…

   Nu-mi plac ipocriţii, dar asta nu-i scoate din rândurile fiinţelor umane… Cei mai vocali agitatori au fost si sunt (in general, nu vreau sa generalizez) cei ce au de ascuns propria mizerie sub covor.

   Lasandu-se atat de usor manipulati si “penetrati” pana-n smaltul dintilor de lucratura inegalabilului prim-hahaitor incrucisat al tarii, romanii au devenit o specie de taratoare care abia asteapta sa fie calcati pe cap decat sa si mai apere drepturile. 

   ,,Who controls the past controls the future. Who controls the present, controls the past,, George Orwell.

    Hai paaaa! Ca moartea imparte dreptatea!
    De la PODI secerare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!