ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 5 decembrie 2010

SINUCIDEREA PRIN INERTIE

   Sa lupti cu mijloace conventionale ca sa schimbi un sistem in care educatia (i.e. cresterea, da’ nu in greutate si nici in avere fizica) e un moft, mi se pare superfluu!

   Asteptam fericirea din partea guvernului, iertarea din partea politiei, sanatatea din partea lui Dumnezeu, educatia de la tv, cadourile ni le luam singuri, prietenia o impartim cu sefii, ne dor muschii de cat de des suntem fortati sa zambim, dar mergem inainte.

   Vom imbatrani urat, fara vise, fara idealuri, doar cu un of adanc, care ne va urati, inrai, dezumaniza. Si vom da vina pe altii pentru ceea ce ni s-a intamplat si vom gasi scuze jalnice in fata copiilor si vom cersi la colt de strada daca vom mai apuca varsta intelepciunii de care am auzit candva, in copilarie, de la parintii si bunicii pe care i-am vandut, la fel cum ne vindem acum copiii si nepotii.

   Hai paaaa! Ca starea de spirit se propaga intr-o mare parte a natiei: sclavii devin mult mai obedienti si docili.
   De la PODI rupere de lanturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!