ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 12 decembrie 2010

LINGURITA CU PASTILA ZILEI


   De la boierul nemilos, regele lacom, evreul rapace pînă la mogulul înşelător sau politicianul care “suge sângele poporului”, mentalul nostru colectiv a fost modelat să perceapă realitatea denaturat, românul manifestându-se plin de ură la adresa “Celuilalt“, aproape niciodată conştient de boala care îi macină sufletul. Percepţia generalizată este că tot ce este malign în societate se datorează “altora“, în timp ce noi, “nevinovatii” suntem personaje angelice.

   S-a ajuns la situatia de acum in care mereu esti pus sa alegi intre un om fundamental odios si voit corupt ca .....escu si un om slab si imediat coruptibil. Clasa politica e trecuta de mult de pragul unde era nevoie sa isi ceara scuze fata de romani.

   Întunericul este cel mai bun mediu în care să ne ascundem defectele! Lumina nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată la modă!
 
   Hai paaaa! Ca v-am recomandat si medicamentul zilei!
   De la PODI tratatie!

Un comentariu:

  1. Te-am adaugat pe Digi TV Online, te rog s-o faci si tu, daca vrei si cu super bingo lasa-mi un mesaj.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!