ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 28 noiembrie 2010

RAZBOIUL OCHILOR OBLICI

   Bancul cu coreenii nu-i ceva nou, una-doua, amaratii aia din nord isi mai trec batul prin gard, doar-doar i-o baga careva-n seama.

   Tre’ sa fie groaznic sa ramai unic detinator al solutiei comuniste de dezvoltare si avant revolutionar si sa nu-ti acorde nimeni importanta si atentie, desi faci totul pentru a infometa, exploata si batjocorii propriul popor, obligat sa te slaveasca si sa te laude in moduri absolut schizoide.

   Dar sa nu ne miram, tocmai ce aflaram ca lumina, soarele si frumusetea irezistibila se afla fix in capitala noastra, chestii pe care le-am mai auzit si pe vremea cand eram frati cu mai sus amintitii si cand casa poporului se planuia sora geamana cu alte aberatii din acea Coree de Nord!

  Tara, tara, mai avem ostasi?! Nici tancuri gonflabile n-avem! Aviatia i la pamant de ceva vreme si nici MIG-uri nu mai sunt ca sa are in campania de toamna!

   Hai paaaa! Ca i rost de redus populatia Terrei in zona Asia!
   De la PODI recensamant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!