ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 10 noiembrie 2010

LIBERTATEA CUVANTULUI VERSUS FRANZELA!

    Postul de azi este pentru cei care inteleg ca libertatea cuvantului este mai importanta decat pretul franzelei!

   Modelul ăsta autohton de gargaritor, ca politician nu i pot zice, care fură mobilele jurnalistelor sau confiscă microfoanele lor, ţine mai mult de Cuba şi mai puţin de civilizaţie, deşi, chiar şi în interiorul acestei comparaţii, “al nostru” iese şifonat: în timp ce Fidel Castro dă interviuri numai din bibliotecă şi vorbeşte despre “bunul său prieten GG Marquez”, al nostru hăhăie peste umăr, la Cireşica.

   CNA s-a transformat într-o secţie de propagandă căreia îi lipseşte doar secretarul şi câteva mutre.

  Rusinoase/mizerabile vremuri traim.. o perpetua mineriada inversa.. si un sfat celor ce nu pricep ce si cum – don’t drink and fuck .. ca s-a umplut tara de tampiti.


   Hai paaaa! Ca s-a cam dus si cu virginitatea in politica!
   De la PODI sodomie!



2 comentarii:

  1. Imi pare bine ca ai scris despre asta, prea putini au luat atitudine referitor la ce se intampla azi cu presa in Romania. Pana si si prieteni care au lucrat in presa nu s au sesizat in niciun fel si asta ma mira foarte mult. Multumesc. Sa ai o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voiam sa zic prieteni si fosti colegi nu s-au sesizat, am probleme cu playerul. Scuze.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!