ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 5 noiembrie 2010

FOBIA DE .....ESCU!

    Ce face fetele?

     La o cafea, o sa va povestesc despre detractarii de serviciu  carora le-ar fi suficient un briefing cu “futurologiile” lui mister ... escu, un alt Escu providential pentru poporul roman, din ultimii trei ani si cu procentul de adeverire. Datul cu oistea in gard este demult un sport national.

    Este clar ca acest clarvazator etern al politicilor monetare de cartier este pe ...... invers, in predictii, dragilor.

   Dat fiind faptul ca cei din clanul ....escu mint asa cum respira, ar fi pierdere de timp sa i urmariti ce debiteaza zilnic si mai bine va orientati spreiubitoarea de vuitoane, ca va mai inveseliti putin.

   Cumva ma indoiesc ca suferinta crunta o sa-i invete pe toti…probabil dupa patru sau cinci ani vor vota din nou alti “salvatori”. Sper sa ma insel. Avem noi un noroc la alegeri bune…Mereu apare cate un ...escu mantuitor!

   Stiti ce mi-ar placea? Vot uninominal pentru presedentie! Ca sa nu mai gandeasca partidele pe cine sa urce pe podium si sa cheltuie atatia bani cu campaniile.
   Atunci sigur o sa-l votez pe Piticul Porno sau ceva in genu. Numai sa nu mai vad un alt ...Escu!

    Hai paaaa! Ca i sezonul de arat la Cotroceni!
    De la PODI fobie de ..escu!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!