ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 1 noiembrie 2010

DIN FALCILE GANDIRII

     Matematica motiunilor in Romania e simpla si precisa. Fara implicarea UDMR sau a minoritatilor, nicio motiune nu-i sortita izbanzii.Conteaza deci cu ce-i poate cointeresa opozitia, ce le poate oferi ca si garantii, ca situatia actuala nu se va repeta, dar pe alte coordonate. Ca atare, totul depinde de interesele UDMR si ale minoritatilor….caci de la aplaudacii portocalii, nu putem spera nici la constiinta, nici la verticalitate. Paramecii portocalii au prea multe tinichele de coada ca sa aiba curaj sa aiba vreo atitudine.

    Apropo, ce ziceti că a prestat în “folosul comunităţii” bugetarul de 20 de ani, Zeus? Şi aş mai vrea să ştiu cum şi-a putut dona salariul lui de bugetar. E în greva foamei, pe ce îşi cumpără mâncare? A, tocmai mi-am amintit: îi dă soţia bani, care unde zicea că lucrează, că n-am reţinut?

     Poate vor astepta o minune…, precum il ruga tziganu’ pe D-zeu sa-l ajute sa castige la LOTO, pana s-a suparat D-zeu si i-a zis: Bai tzigane, ca sa castigi la LOTO…, trebuie sa si joci!

Cam asta i nuvela!
De la PODI crochete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!