ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 24 noiembrie 2010

AMBITIILE UNEI METRESE

   Alegeri cu candidatul unic, care este votat in unanimitate de participanti!

   Daca acum 20 de ani, astfel de congrese erau posibile prin forta sau datorita sentimentelor de frica si teama, acum cei prezenti au participat de bunavoie la un spectacol grotesc.

   Beatrix Kiddo al serviciilor speciale intruneste toate conditiile. Iar Bill marinelu’ poate ca va fi executat chiar de ea (adica de cei ce sunt in spatele ei). Si-atunci B-V-B-ul cel mazilit, ii prezinta ‘bacio la mano’ instantaneu.

   Ministra-metresa prezidentiala… are o ascensiune fulminanta. Cu fiece clipa trecuta, ea este tot mai sus, precum ICAR saracul in drumul lui spre soare. Asa si ea… saraca! La fel cum lui Icar i s-au topit aripile, si ea-si va rupe gatul…?

   Sper din toată inima ca asemenea personaje si altele ca ele să intre cât mai repede si pentru totdeauna în anonimat, acesta fiind cel mai blând lucru care li s-ar putea întâmpla.
 
   Hai paaa!
   De la PODI pirueta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!