ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 12 octombrie 2010

OMLETA TRAIRILOR NATIONALE

   Va veni o vreme, sper s-o prindem, cand dialogul intre competitori sa fie o normalitate si poate atunci si societatea noastra va fi alta – oare…mai buna?

   Important si pentru mine astazi este sa-mi exprim liber convingerile care nu pot fi, imi pare foarte rau pentru “deontologi” – independente, ci conform trairilor, dorintelor,sperantelor si nu in ultimiul rand unor principii de viata. Numai ei, “deontologii” sunt intotdeauna “obiectivi”, “independenti” si culmea – “de dreapta”!

    Romanul se plimba cu dezinvoltura dintr-o extrema in alta si absolut orice ne inconjoara, de la sistemul sanitar la invatamant, la entertainment…totul trebuie sa fie dus la extrem. Din pacate pentru romani, nu mai exista cale de mijloc, parca ne-a luat Dumnezeu ratiunea.

    Si in tagma (tagma cum laude:)) institutionala, atunci cand un grangure cu rang greseste, este hartanit verbal sau scris, de o diversa persoana sau personalitate; se rascoala anumite trupe de colegi de bine sa-l rupa pe respectivul atacant. Pe sistemul “dai in mine, dai in fabrici si uzine!”

 
  Hai paaaa! Ca i gata omleta de azi!
    De la PODI ciocnire de sinapse!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!