ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 14 octombrie 2010

O MICA DESTAINUIRE

     Care sunt cartile/personajele literare preferate? (Desi pare o intrebare de oracol de clasa a 7-a, eu as fi interesat de raspuns.  

   Nu credeti ca intrebarile directe pot duce la raspunsuri suficient de concludente pentru a-ti da seama de personalitatea unui om care vrea sa para intr-un anumit fel)? Aduceti si argumente in sustinerea alegerilor.
   Eu, spre exemplu, il ador pe Zorba Grecul sau pe Panait Istrati. Intruchipeaza exact ceea ce eu nu s in stare sa fac sau nu am puterea de a ma rupe de tipare si a simti libertatea, spatiul, noul.

     Hai paaaa! Ca azi este ziua sinceritatii!
     De la PODI ancheta!

Un comentariu:

  1. Un pic cu Cosette si un pic cu Gavroche...din Les Miserables, poate pentru ca am avut o viata dificila si uneori as fi vrut ca totul sa se termine intr-un fel sau altul, cu bine sau sa traiesc si sa mor ca un Gavroche... asta cand eram mai mica, acum... Hemingway pentru ca a stiut sa traiasca cum a dorit, liber si a avut curaj sa aleaga... intotdeauna conform convingerilor, cumva. Shakespeare pentru calitaile lui literare si volumul de scrieri mai ales, calitati pe care mi le as fi dorit si eu, sunt un om care intampina mari dificultati in exprimare, socializare, la fel si Eminescu... pentru inteligenta si frumusetea spiritului, in fine... ma identific in fiecare rand scris de ei, inca mai traiesc printre cartile mele preferate, inca mai am placerea sa citesc ... inca mai incerc sa mi fac curaj...
    cine vrea sa para intr-un anumit fel? sau cine nu?
    Vrem sa fim aidoma celor pe care ii admiram, cei slabi ii imita pe cei puternici si cei saraci pe cei bogati... samd, eu sper ca mai sunt eu insami.... si nu mi pasa prea tare acum, ca in vremuri vechi pe care vreau sa le uit, daca cineva are o parere clara despre mine la prima vedere, iar daca ramanem prieteni atunci va descoperi cine sunt cu adevarat.
    acum sa mi spui cat iti dai seama de personalitatea mea. Eu deja mi-o dezvolt pe a treia.:)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!