ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 22 septembrie 2010

O GARA CA N POVESTI!

   Asaaa!! Ce i cu imaginile astea? Un fleac. Nimica toata. EUROGARA DROBETA TURNU SEVERIN. N-am ce zice. Faina lucrare. Modern. Dar parca i lipseste ceva la gara asta. Calatorii. Si parca mai vad ceva lipsuri. Ioc scaune prin gara. Basca, banii de lift s -au cam papat si constructorul a lasat locul si a marcat zona unde ar trebui sa existe minunea. Treaba romaneasca, cu alte cuvinte.

   Asteptam cu nerabdare Eurogari la Plescoi, Baicoi si alte locuri exotice din gradina, stiti voi care.

   Hai paaaaa! Ca i colosala gara asta!
   De la PODI schimbare de macaz!

Un comentariu:

  1. Ce schimbari prin Turnu Severin! Au facut si pod.Cand locuiam acolo era o gara amarata si murdara, avea un mic bar cu terasa in spate, nu stiu dc mai este, ne adunam toti colegii la o bere, vara, cat timp asteptam trenul... oricum e ceva in loc de nimic... cu timpul , cine stie... or termina si restul... sper numai sa nu modifice prea mult pentru ca era destul de frumos oraselul, plin de flori, verdeata...sa pastreze parcul prin care treceam cand veneam la cursuri.
    imi e dor de oraselul ala.!Ultima data am fost in 2007... ma uitam ca erau cladiri de patrimoniu care stateau gata sa cada... oare au mai reparat ceva? Sper ca da. Multumesc pentru fotografiile astea....

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!