ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 9 august 2010

VODA VA VREA PLECATI ! AROGANTA IN TON CU CURBA DE SACRIFICIU.

   Am fost plecat in concediu 10 zile. Rupt de realitate. Si acum, revenit fiind, vad ca mazga ce cuprinde toata societatea noastra de tampiti, este la locul ei.

   Ca mai exista cate un baietas care intra cu bolidul in cetatenii participanti la o cursa auto, nmic nou. Plin de ei! Aceiasi pe care i vedeti pe litoral prin Mamaia sau Costinesti, ori in alte locuri, plini de impresii si fara nici o consistenta de educatie si respect pentru cei din jur.

   Ca in Costinesti, seara, dupa ce pleaca hoarda, plaja se transforma intr-o mare de peturi si cutii de metal, nici nu are rost sa mai vorbesc. Sunt aceeasi indivizi ce si lasa mazga la finalul zilei, in locul in care si au prajit hoitul. Vama Veche, cu toti ,, drogatii ei,, este un model de civism.

   Si ca sa termin cu impresiile, faza cu presedintele de fier, Basina Base, care ne indica sa parasim tara daca nu ne convine, arata starea clinica a tarii. Sictir, bai Voda! Pleaca  tu cu fiica-ta aia buzata si inculta din tara asta! Ca mai exista destui romani care sa neconduca si sa ne priveasca ca pe niste cetateni si nu bube ale sistemului, cancer sau alte umori ce trebuiesc strivite ca sa nu sucombe nava si asa gaurita a marelui carmaci.

Hai paaaa! Ca va pute gura a peste!
De la PODI malt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!