ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 25 august 2010

SA IASA IN FATA DOAR CEI CU OUALE RASCOAPTE!

   Ce solutii avem daca ne trezim someri? Mai sunt locuri de munca unde sa dam cu sapa in tara asta?

   Ieri, un coleg de la muzeul de istorie din Constanta, om ce lucra in cercetare, si-a dat demisia si va pleca in Spania ca ospatar. Nu i singurul care renunta la pregatire, la profesie, la visele care l au animat atatia ani si pleaca din tara incercand sa TRAIASCA!

   Cat de ipocrit poti fi incat sa tii cu dintii de putere si sa nu ai solutii pentru semenii tai? De ce noi sa acceptam saua si biciul zi de zi, de la niste oameni fara Dumnezeu, dar ei sa nu fie dati jos cand ni se scoala noua organul? Spuneti - mi si mie dupa ce logica traim si acceptam toata situatia asta, ca eu nu reusesc sa mai pricep nimic.

   Ochi pentru ochi ar trebui sa le platim. Ai promis, ai ajuns la putere si nu ai facut nimic, belit si tras pe teapa!
   Fara suparare. Sa iasa in fata doar ce cu coaie si care cred ca pot face ceva!

   Hai paaaa! Ca tare ma infurie situatia asta!
   De la PODI ura viscerala!

2 comentarii:

  1. Unde esti tu Tepes Doamne????
    Solutia sta in mainile noastre dar suntem prea lasi sa facem ceva pentru noi,pentru binele nostru...Ei au puterea si cred ca totul li se cuvine insa nu e asa puterea e a poporului ,el tine tara asta ...Sunt curioasa ce vor mai conduce "dragii nostri" guvernanti daca plecam toti unde vedem cu ochii sa ne fie mai bine,probabil o epava,dar poate ca asta si vor sa ramana toti intr o tara falimentara,o epava...Le o mai placea atunci puterea???Pe cine se vor mai pisa ,pe ei insisi???probabil ca da....

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca o zic, dar vorba aia: Prosti, da multi... si aci e o problema din pacate.
    Atata timp cat inca mai poti sa ti faci meseria in tara fati-o, cand vei vedea ca nu se mai poate exista si alte solutii, dar nu acolo... iti poti permite sa pleci, esti inca tanar, inteligent, ai experienta(e), nu trebuie sa stai sa i rabzi pe nemernici, compromisuri poti face in alta parte pentru o viata mai demna. Ramane de vazut ce vrea si tineretul... de fapt toti vor sa plece... asa ca....mult noroc.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!