ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 19 august 2010

PONEIUL, IAPA SI TOKES SIFONARUL!

   Mic, cuminte si fara sa sa deranjeze, poneiul din fotografie este imaginea la indigo a unui premier ce sta linistit langa Marele Carmaci.

   Ne am obisnuit deja cu imaginea aceasta. Ce nu avem in aceasta poza este capatana de iapa, ce hahaie zilnic mesaje de la intaiul barbat ,catre neam, ca si cand in neuronul ei ar fi incoltit acele ganduri, singure, fara sa fie plantate de chioromete.

   Azi ni se intorc acasa beizadelele, copii naravasi ai neamului, tribul iute de mana. Frantujii ne trimit un prim lot. Asa ca aveti grija cu cotetele de gaini. Securizati-le mai ceva ca banca nationala, ca astia vin sa implementeze in Romania ce au invatat si aplicat prin vest.

   Toata lumea(romani, maghiari si alte etnii) plange in tara asta din lipsa banilor. Numai nea Tokes, un fel de Mihai Viteazu al secolului 21, dar fara barda, hahaie continuu despre autonomii si alte cacaturi. Bai nene! Nu fi fraier. Iti trece viata si nu te alegi decat cu o garsoniera la doi metri sub pamant, pe care o sa se mai pise, din cand in cand, cate un patriot de vaza. Te agiti ca bula de sifon si ai sa te fasaii.

   Hai paaaa! Ca asta i cronica zilei.
   De la PODI mortar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!