ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 11 august 2010

PATRON DE ROMANIA. EPOPEEA CAPITALISMULUI NEIMPOZITAT.

    Solidaritatea e o stare bazata pe comunitatea de interese, idei, sentimente? Eu credeam ca daca supravietuiesc proprietarii unei afaceri supravietuiesc si angajatii, daca crapa unii automat crapa si ceilalti. Ei, na! In Romania nu i asa. Daca proprietarul simte ca se duce la fund sau ca nu mai face un porcoi de bani, automat ii da un sut in cur angajatului. Ca sa scape de o grija. Doar nu o sa renunte la binefacerile ce le poate avea daca mananca trei fripturi la masa si nu doua. Angajatul inseamna costuri si asta l infurie rau pe patronul autohton.

“Omul nou” creat de societatea socialista multilateral dezvoltata, care lucreaza ca si patron, consuma bauturi alcoolice in timpul serviciului, da spaga iar daca pleaca acasa in ziua aia fara sa fure ceva( a se intelege fara sa plateasca ceva taxe catre stat), nu poate sa doarma si se duce la curve.

Despre opinii, pareri, argumente pro si contra, va astept pe voi.

Hai paaaaa! Ca i rupere de nori in tara asta!
De la PODI aroganta de patron de cai!

Un comentariu:

  1. Tu as raison mon cher. asa este aici in Canada, cu mici exceptii, dar oricum ei au grija de angajati in diverse feluri, sunt solidari, sindicatele sunt sindicate, ordinele isi fac datoria, li se ofera pensii bune, somaj cat sa duci o viata normala, te cheama atunci cand e mai mult de lucru dar te si platesc ca atare, bonusuri, excursii, asistenta sociala, medicala, de formare si specializare/supraspecializare daca cumva se intampla sa intampine probleme, le cauta de lucru in alta parte prin alte agentii etc...respecta legile si contractele, zilele libere, munca omului e chiar pretuita, din pacate la noi nu se respecta niste legi si patronii nu stiu ce inseamna cu adevarat "a face afaceri", a ti mentine partenerii si relatiile de afaceri, a respecta contracte, oameni, talente etc...uneori e prost inteles si in consecinta prost adaptat de catre cei care vor sa fie patroni, ca la noi oricine e patron, dar nu toti sunt oameni de afaceri si angajatii sufera cel mai mult.O adevarata jungla. Acolo chiar e o jungla...
    la noi s a copiat prost si s-a adaptat dupa cum ai descris mai sus... si mai prost... e mult de dicutat.

    Legat de poze , super prinse cadrele cu realitatea noastra de pe plai...si chiar transcedental... in unele shoturi...Multumim. Ma faci sa mi fie dor de Romania, dar ma si motivezi sa nu vin...
    Si bine ai revenit pe meleagurile retelei informatice. Bun articolas.:)
    Haha, bune bancuri, unele le uitasem...:)

    Multa bafta...Hai pa, ca iar bat campii...

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!