ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 27 august 2010

LANSATORUL DE GRENADE ....FASAIETE!

   Ce ti este si cu intelectualii astia! Se revoltara repede ca i puse ala micu la taxe, cozi si umilire. Cum domne este posibil asa ceva? Sa impozitezi bancurile, vodevilul si poeziile. Unele sunt dedicate Marelui Carmaci si nu se cade sa fie taxate!

   Urmeaza taxa pe femeia gonflabila, pe vibrator( in functie de numar si marimi), silicoane si grosimea snurului de la bikini.

Suntem o tara de cretini manati numai dupa sange si distrugere !!!!!!!!!!!!De 20 de ani, cei care fac muncile de jos, se tarasc ca melcii la limita supravietuirii. Si degeaba va mirati ca acum da si in intelectuali, dar daca ati privi in ansamblu v-ati da seama ca este ceva normal. Felul in care se face, umileste!

   Hai paaaa! Ca in Romania avem numai ‘intelectuali’ cu studii superioare, care-si iau examenele pe calculator cu note de 9 si 10, nestiind nici macar cum arata o sala de curs, nu mai zic de un curs, seminar sau laborator…

   De la PODI curcubitacee indesate in fundul natiunii platitoare de biruri!

Un comentariu:

  1. Azi am fost la biblioteca sa iau cartea, pacat ca e in franceza da' merge, o mai exersez.... in rest, ce am zis si eu acum ceva timp.... sper totusi ca atunci cand se alege praful de tot sa putem sa renastem.... si ca intelectuali sau mai degraba ca oameni inteligenti, de undeva din suflet, din spirit...din inima. Hai pa...

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!