ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 13 august 2010

DESTIN SERVIT LA MICUL DEJUN

   Ce este destinul?..si daca intradevar traim ce ne-a fost scris in destin atunci ce vina avem pentru pacatele comise..(unul din pacate ar fi si votul dat lui Nasolu:)). Putem avea destin si liber arbitru in acelasi timp?

   Din punct de vedere multidimensional, destinul e trasat... dar pare a nu fi un destin liniar, ci arborescent... iar din punctul de vedere al perceptiei... va parea ca exista liberul arbitru.

   Orice alegere ai face labirintul te duce exact unde trebuie sa ajungi...Din pacate liberul arbitru e doar o iluzie, ca multe altele de altfel...

   Cand ajungi sa -ti vezi destinul inseamna ca te-ai ridicat deasupra. ...nu e o fericire din cate se pare. Privind in jurul tau te apuca groaza de cate grozavii poti vedea.

   In fine, treaba i asa! Este vina destinului ca traim in Romania, in saracie, mediocritate, false valori si inconjurati de inertie sau a noastra ca nu punem lucrurile la punct indiferent de consecinte?!

   Hai paaaaa! Ca azi mi-am prins urechile de dimineata cu ganduri adanci!

   De la PODI maimutareala!

Un comentariu:

  1. "I fly a starship across the Universe divide
    And when I reach the other side
    I'll find a place to rest my spirit if I can
    Perhaps I may become a highwayman again
    Or I may simply be a single drop of rain
    But I will remain
    And I'll be back again, and again and again and again and again.."
    Willie Nelson zice bine cam cum e cu destinul... tuta n-are cuvinte si ii da dreptate.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!