ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 11 iulie 2010

Viitorul - adică timpul probabil al omenirii

   Viitorul este o oglindă opacă. Oricine încearcă să privească în ea vede doar contururile neclare ale unei feţe îmbătrânite şi îngrijorate.

 
   Oare ce ne asteapta pe toti in viitorul apropiat? Sa luam calea pribegiei? Unii semeni ai nostri au facut deja pasul acesta. Pentru a putea trai civilizat.Demn. Nimeni nu pleaca de bine de acasa! Mai ales cand casa ta este Romania!
 
   Va astept cu povesti despre ce v-a determinat sa va faceti bagajele, ce temeri ati avut si mai ales care sunt regretele!Daca exista...
 
   Retineti! Viitorul nu este un dar, este o realizare!
 
Hai paaa! Ca trebuie sa inceapa finala Spania - Olanda!
De la PODI indemn spre analiza!

4 comentarii:

  1. De curiozitate (tutele sunt curioase, deh!). Pentru a vedea daca europenii civilizati au doua maini si doua picioare. Au. Ca si africanii. Ca si tiganii. Pentru a vedea daca exista civilizatie si necivilizatie. Hmm, totul e relativ. Problema de definitie. Pentru a constata daca-mi place Romania si mi-e dor. Da si da, dar si de alte locuri mi-e dor. M-as intoarce? Da. As ramane unde sunt? Iar da. Comunicarea cu semenii e importanta, politica e peste tot la fel (de rea). Make love, not war!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca si tipa de mai sus, totul e relativ, cum spuneai tu, nu am plecat de bine, dar oamenii sunt peste tot la fel, daca ne referim la civilizatie la fel, am plecat din cauza tiganilor si a coruptiei, eu personal, sotul din alte motive...aici am dat peste altceva la fel de rau, ca doar exista o balanta undeva....Dar mai poti sa te feresti si sa eviti neplacutul altei civilizatii.
    Totusi, in Romania imi doresc sa vin, numai in vizita, daca as catiga aici, la loto, da, m-as intoarce. Altfel nu mi permit. :))
    Totusi, venind aici am avut posibilitatea sa fac ce mi place, sa vad un pic si alte lumi, locuri, caractere. Si asta e un mare castig. Da...Am si eu un off. Noi murim de cald in Canada si prietenii radeau ca vara la noi e ca iarna la ei. Vorba aia Iarna nu-i ca vara!... Hai pa ca iar bat lumea la cap. Sa ai o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si referitor la intrebare: da, ar trebui luata calea pribegiei. Nu numai in cazul romanilor. Pentru a vedea si pentru a intelege, nu pentru a urmari fantome finaciare. Cel putin o data in viata si cel putin pentru o perioada scurta. Si pentru a combate aceasta ura viscerala, neagra, distorsionata, care a cuprins societatea romaneasca actuala. Un kurd amarat, la capatul lumii, mi-a dat ultima lui portie de mancare. Iar niste colegi europeni (romani si de alte natii) se plangeau ca nu mai au bani de benzina pentru masinile personale. Evident, guvernul era de vina. Saracu' kurd nu pomenise un cuvant despre politica. Era si el o parte a civilizatiei. Inainte de a cere mai mult, uitati-va bine la ce aveti deja. O tuta globetrotter-ista.

    RăspundețiȘtergere
  4. o tuta, doctor in ale manuit condeiului si priceput diverse aspecte existentiale, vis a vis de polimerul globalizarii si conditia fiecarui ins in fata sortii. Ne bucura experienta dumneavoastra si speram ca o sa intoarceti societatii romanesti macar o parte din ceea ce ati acumulat. Vorba aceia. Un sut in fund....

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!