ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 6 iulie 2010

UN WEEKEND CAT O VARA! LA MARE!

   Parca-as merge la mare. Macar intr-un weekend. Sa nu plang prea rau ca mi strica ploaia prea multe zile. Dar unde? In Vama i relaxare. S-a dus balamucul si buluceala de 1 maiu. Este o solutie buna. La o sueta, o discutie cu prietenii si mai multe berule la Pirati sau la Stuf? Parca as fi tentat!

   Nici Costinestiul nu-i o pista de neglijat. Un vichend prelungit pana n zori, cu dancing, agitatiune si multe berule! La fel de ademenitor.

Alte locuri nu iau in calcul. Mamaia? In nici un caz.

  Dati-mi si voi un pont. Pe unde merita sa iesi 3 zile pe litoralul nostru?

   Hai paaaa! Ca asa mi vine sa mi dau demisia si sa stau toata vara pe o plaja, langa un dozator de bere. Mai muncesti, te mai cinstesti cu n paharel!

De la PODI panaitistratisme!

2 comentarii:

  1. :) Mare fara manele si prosti. Asta e o parere. Nu cunosc decat un pic Vama, de cand eram in tara, si o vizitam foarte devreme, inaite de sezon, probabil ca pe acolo mai gasesti liniste. Daca vrei dantuiala si alte figuri: Costinesti, Mamaia, Eforie.Eu prefer linistea de la munte.Parerea mea.
    Vacanta placuta, fara tantari,muste, manele si prosti. POate si unele sporturi de apa ar fi de incercat. Ar fi interesant de vizitat herghelia de cai daca mai exista, de la Mangalia sau unde mai este acum, in zona prespun.
    Din Canada cu interes. Sa nu ne lasi cu ochii in soare. Sa ne mai scrii cate ceva. Pareri pentru cei care nu mai au privilegiul sa vada marea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Catalin sunt Dan Huidu(pictorul cu blogul).Sunt in (scuza-ma nu gasesc diacriticele pe tastatura asta)Brighton UK acum si incerc sa-mi promovez picturile.E foarte greu dar nu ma las,pentru ca trebuie sa te accepte galeriile si ma pun pe o lista de asteptare.Oricum daca i-mi gasesc un job calumea pe aici nu ma mai intorc in tara,o iau si pe nevasta-mea si by-by Romania.
    Multumesc mult de tot pentru blog.Sa-mi trimiti e-mailul tau ca nu il stiu, sa mai tinem legatura.
    Toate cele bune my friend!

    P.S. E foarte misto blogul cu 'CAII MEI'

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!