ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 27 iunie 2010

PRAF IN OCHII POPORULUI!

   Uite asa mai scriem o pagina de istorie, pardon isterie, nationala.

   Decizia Curtii Constitutionale de a declara neconstitutionala aberatia de hotarare a Guvernului a scos-o pe coana Justitie drept marea invingatoare in ochii cetatenilor. Ca poporu, norodul mult si prost, a zis in cor, uite domne, mai exista dreptate n tara asta!

Cum caii mei sa decizi asa cand ai majoritatea si cand am vazut cu totii ce circ a fost pana s-au numit stimabilii magistri! Simplu! S-a decis asa pentru ca a fost totul calculat! Nasolu si gasca si-au dat seama de gafa facuta cu pensionarii si, cum nici nu puteau sa cedeze in fata presiunilor si sa cada de prosti, asumandu-si solutiile  propuse de opozitie, a gasit ocazia asta de a mai inalbi Justitia. De a-i mai da credibilitate. Asta la pachet cu eliberarea lui Danut Otevescu!

   Nu-i nici o victorie a dreptatii! Justitia este aceeasi. Oarba, corupta si mai are si sincope. Iar atunci apar si unele decizii pozitive. Totul a fost un calcul pervers al puterii. Adica, ca sa pricepeti mai bine, praf in ochii poporului!

Hai paaaa! Ca asta i manevra!
De la PODI machia/velisme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!